Leveringsvoorwaarden

Paica zal er alles aan doen om u een zo goed mogelijke service te verlenen en de visitekaartjes in perfecte staat en binnen de afgesproken tijd te leveren.

De levertijd
Wij streven erna dat uw bestelling uiterlijk binnen 3 werkdagen na betaling wordt geleverd. De bestelling kan vaak wel eerder bezorgd worden maar dit kunnen wij niet garanderen vanwege de levertijden DHL of TNT. U moet er ook rekening mee houden dat de DHL en TNT niet op zon- en feestdagen levert.
 
Het juiste adres
Het is belangrijk dat het juiste adres en telefoonnummer goed doorgegeven wordt. Mocht dit niet het geval zijn, kunnen wij niet garanderen dat de levering op tijd plaatsvindt. De kosten voor het verzenden naar een onjuist adres en mogelijk herzenden zijn voor uw rekening.

Niet goed = geld terug
Heeft u uw bestelling op tijd gedaan, betaald en het juiste adres en telefoonnummer aan ons doorgegeven en mocht er helaas toch iets fout gaan, dan kunt u de bestelling annuleren en krijgt u het geheel betaalde bedrag terug.

Kwaliteitsgarantie
Voordat een product de deur uitgaat, wordt het bij Paica altijd eerst deskundig gecontroleerd op eventuele beschadigingen of fabricagefouten. Mocht u om één of andere reden toch nog een beschadiging of fabricagefout vinden, zal het product vervangen worden. Wanneer wij het product niet meer op voorraad hebben kan het aankoopbedrag op uw rekening worden teruggestort.

Recht van retour
Bij zaken die specifiek voor een klant worden gemaakt of aangepast (visitekaartjes, flyers), kan de klant geen aanspraak maken op retour. Bij het aanbod van dergelijke producten dient u wel duidelijk te vermelden dat het herroepingsrecht is uitgesloten. Op maat gemaakt producten, gepersonaliseerde producten (printwerk). Producten die na retour niet meer verkocht kunnen worden. Dat geldt voor bijvoorbeeld gepersonaliseerd drukwerk producten waar een persoonlijke boodschap, afbeelding of iets dergelijks op geplaatst vallen niet onder Recht van retour.

Dit document is voor het laatst gewijzigd op: 22 februari 2017