Overhemden met muzieksleutels (wit)

19.9521.95

Kleurrijke overhemden
Muziek overhemden voor mannen bij Paica zijn de print overhemden met een Limited edition. Deze kleurrijke muziek overhemden zijn hip en trendy maar bovenal uniek. Katoenen bijzondere heren overhemden met kleurrijke print. Door de oplage is het overhemd zeker uniek en exclusief te noemen. De overhemden met uiteen lopende aparte prints van muziek en kunst zijn aparte dessins om indruk mee te maken. Of je nu graag een muzieksleutel overhemd of een blouse voor de zomer loopt. Paica zorgt voor een doorlopende lijn van nieuwe aparte print overhemden met kleurrijkemuzieksleutels waar jij mee kan pronken.

Gegarandeerd jouw plek in de spotlights
Ben je ook klaar met de uni gekleurde overhemden, ruit of streep dessin overhemden??!! Met onze kleurrijke muziek-overhemden  verover jij gegarandeert jouw plek in de spotlights! Bestel vandaag nog jouw kleurrijk muziek overhemd en ga vanaf morgen altijd kleurrijk, hip en trendy door het leven.

Kleurrijke muziek overhemden van Paica
Mooi overhemd met een geweldige pasvorm. In vier verschillende kleuren beschikbaar. 5 maten zijn aanwezig van S t/m XXXL. Wat leuk voor leden van een band of een muziekgroep.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: